Kattenmanden in verschillende soorten en maten

fluffy kattenmand

Fluffy kattenmanden zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er radiatorhangmatten maar ook rieten fluffly kattenmanden of een velvet kattenmand. Een kat brengt heel veel tijd van zijn levend slapend door. Daarvoor is het handig om een geschikte slaapplek te hebben, zoals een warme kattenmand. Wanneer jouw kat het snel koud heeft, kun je kiezen voor een radiatorhangmat waardoor jouw kat profiteert van de warmte van de verwarming. Alle kattenmanden zijn er in verschillende groottes en kleuren. Er zijn verschillende soorten verblijven om uit te kiezen.

 

Wat voor soort kattenmand ga je kiezen?

Er zijn dus allerlei soorten kattenmanden te vinden. Het is eerst handig om te beslissen waar je de kattenmand wilt hebben. Wanneer je de ruimte goed voor ogen heb, kan de zoektocht beginnen.

Het grootste verschil in kattenmanden is een radiatorhangmat of een rieten kattenmand. Een radiatorhangmat kun je aan de kachel monteren. Deze is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Dit type kattenmand kun je dus afstemmen op de stijl van je huis. Een ander bekend type kattenmand is de rieten kattenmand. Door er een zacht kussen in te leggen biedt de mand ook comfort voor je kat. Naast de verschillen in het type kattenmanden zijn er ook allerlei merken waar je uit kunt kiezen.

 

Populaire merken van kattenmanden

Qua merken zijn er een paar merken die veel te vinden zijn. Zo is er het merk Beezteez en het merk Curver. Deze laatste is ook bekend van fruitbakjes. Beezteez heeft vooral radiatorhangmatten in het assortiment maar ook verschillende typen ligkussens. Voor elk budget is er een passende kattenmand te vinden doordat er verschillende prijsklassen zijn.

Bij Curver zijn er niet heel veel soorten kattenmanden te vinden. Er is een beperkt assortiment maar er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goed materiaal. Ook worden ze in de meeste gevallen geleverd met een kussen. De manden van Curver passen eigenlijk wel in elk type huis omdat ze zo universeel zijn.