Bemiddeling bij aankoop of verkoop van een woning

Makelaar Hillegom

Wil je een woning kopen of verkopen? Dan neem je waarschijnlijk contact op met een makelaar. Een makelaar kan immers bemiddelen bij de aankoop of verkoop van woningen. Ook kan een makelaar de waarde van een woning bepalen. Inwoners van Hillegom en omgeving die behoefte hebben aan persoonlijk advies van een makelaar kunnen contact opnemen met Makelaardij Hillegom.

Verkoopbegeleiding door de makelaar

Bij de verkoop van jouw woning word je begeleid door de makelaar. Je kunt de verkoop grotendeels zelf verzorgen. De makelaar kan dan indien gewenst professionele ondersteuning bieden. Je kunt er ook voor kiezen om de verkoop door de makelaar te laten verzorgen. De makelaar stelt dan professionele teksten op. Hij zorgt voor foto’s en hij plaatst een te koop bord. Hij verzorgt de bezichtingen en hij onderhandelt namens de verkoper over de prijs. Ook stelt hij de koopovereenkomst op. Uiteraard verzorgt hij ook alle benodigde correspondentie. Het transport bij de notaris kan ook door de makelaar worden verzorgd. Een professionele makelaar kan dus alle zaken die van belang zijn bij het verkopen van een woning voor zijn rekening nemen. Besluit je om zelf een aantal zaken voor je rekening te nemen? Dan bespaar je op de kosten.

Aankoopbegeleiding door de makelaar

Een makelaar kan je begeleiden bij het aankopen van een woning. Hij laat je dan woningen zien die voor jou interessant zijn. Je kunt dan zelf beslissen welke woning je samen met de makelaar gaat bezichtigen. Na de bezichtiging kan de makelaar je vertellen wat de bouwkundige staat is van de woning  is en wat de woning nu werkelijk waard is. Besluit je om een door jou bezichtigde woning te kopen? Dan verzorgt de makelaar alle daarvoor benodigde administratie. Ook staat hij je bij bij het ondertekenen van de koopovereenkomst. Uiteraard begeleidt de makelaar je ook bij de overdracht van de woning bij de notaris. Ook na aankoop van de woning is de makelaar bereid om vragen over jouw woning te beantwoorden.